Ihon kiinteytys

Akupunktio UUTUUS
Mikroneulaus
CollagenAction UUTUUS
Peeling velours
Dit Laser
Ditelle 900
Glykopeel 20 %, 50 % ja 70 % happo käsittelyt


KASVOJEN AKUPUNKTIO

Kiinankieliset sanat Jin ja Jang merkitsevät energiaa. Käsitepari jin-jang 3000 vuotta vanha. Se ilmaisee paitsi kahta vastapuolta ja myös sitä, kuinka toinen voi muuttua toiseksi. Jin ja jang ovat vastakkaisia energioita, joten niiden välille muodostuu jännite.
Jang on aktiivinen ja jin on passiivinen, lepotilassa olevaa.
Jotkin elimet ovat ominaisuuksiltaan jintyyppisiä, toiset jangtyyppisiä. Kiinalaisen käsityksen mukaan ruumiillinenen terveys on riippuvainen jinin ja jangin tasapainosta.
Elämässä on kausia jolloin jin on voimakkaampi kuin jang ja päinvastoin. Se on luonnollista. Jos jangvoimat ovat pitkään hallitsevia, syntyy vähitellen epätasapainotila, joka jättää jälkensä ruumiiseen ja ilmenee jonkinlaisena oireena tai sairautena. Olisi hyvä jos elämänasenteemme olisi sellainen, että jin ja jangvoimat pysyisivät tasapainossa.
Kiinalaisten mukaan universaali energia eli Qi virtaa elimistömme 12 meridiaanissa eli energiakanavassa. Meridiaanit taas haarautuvat 72000 sivukanavaksi, jotka ulottuvat kaikkialle elimistöön. Muun muassa verisuonet ovat energia kanavia. Sairastuminen johtuu kiinalaisen ja tiibetiläisen lääketieteen mukaan siitä, että jokin tai jotkut energiakanavat ovat tukossa.
Niiden läpi ei virtaa riittävästi energiaa, joten elämänvoima ei pääse sairaaseen ruumiinosaan. Energiatukos on verrattavissa sähkökatkokseen!
Energiatukoksen voi poistaa mm. akupunktuurin ja akupainelun avulla.
Energiatason ylläpitäjiä ovat mm. jooga ja viisi tiibetiläistä riittiä.
Kiinalaisen akupunktuurin tarkoitus on tasapainottaa elinten välistä energiaa. Käytetäänhän akupunktuuria eriasteisten kipujen mm. leikkaus ja synnytys kipujen lievittämiseen.
 
Amerikassa kasvojen akupunktiohoidot ovat olleet jo vuosia erittäin suosittuja koska hoitotulokset ovat näkyviä ja tehokkaita.
Kosmeettinen akupunktio on hoitomenetelmä, joka lupaa lisätä elinvoimaa kaikkialle kehossa. Hoito perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, jossa kehoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti.
Tavoitteena on koko kehon tasapaino joka näkyy kauneutena ja terveytenä.
Kasvot ovat ihmisenkeskeinen alue sillä lähes kaikki meridiaanit kulkevat kasvojen alueella. Terveys näkyy kasvoista ja kun Qi, elämänenergian virtaus häiriintyy näkyy se ihossa velttoutena, ryppyinä ja epäpuhtauksina. Kun Qi ja veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä niin se näkyy kasvon ihon värissä ja kollageenin ja elastisuuden lisääntymisenä ja ihon väri on hyvä.
Akupunktio stimuloi kasvohermoja kasvoissa olevien akupisteiden kautta.
Hoito poistaa ryppyjä, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa voimakkaasti. Aknearvissa hyviä tuloksia sekä ihon epäpuhtauksien hoidossa. Hoito vähentää silmäluomien turvotusta ja kiinteyttää silmän ympärys ihoa.
Akupunktio voidaan tehdä neuloilla, akupisteitä hieromalla, laserilla stimuloiden akupisteitä ja akulaitteella. 

Suositellaan 5-10 kerran sarjahoitona kerran viikossa.

Hoitotulokset: 

  • Ihon väri paranee
  • Kiinteyttää ihoa
  • Vähentää ryppyjä
  • Tasoittaa arpia
  • Poistaa turvotusta silmien alueelta
  • Lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
  • vaikuttaa koko elimistöön