KAIKKI KOSMETOLOGISET HOIDOT SAMALLA LAITTEELLA

Ditelle-laite

Ditelle 900


Ultraäänihoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua.ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen saadaan kudoslämpötila nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy.

Ditelle 900 –laite sisältää ultraäänen lisäksi useita erilaisia hoitovirtamuotoja.

Sillä voidaan esimerkiksi tehdä kaikki iontoforeesihoidot ja hoitavat jalkakylvyt tasavirralla. Iontoforeesin hoitokohteita ovat kasvot, vartalo, käsivarret, sääret, kädet ja jalkaterät ja sillä saadaan erittäin hyviä tuloksia käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoidossa.

Interferenssi-virtamuodolla voidaan sopivalla virrantaajuusvalinnalla aktivoida hyvin kattavasti lihaskudoksia sekä kasvoissa, että vartalolla. Hoitokohteita ovat esimerkiksi: rasvakudos, selluliitti, lihasjännitykset, lihakset joissa on normaali tonus (tonuksen säilyttäminen), hypertoonisen lihaksiston rentouttaminen, hypotooniset lihakset (lihasjännityksen kasvattaminen, normaalitonuksen saavuttaminen), sekä suoliston toiminnan vilkastuttaminen.

Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito.
Ditelle-laitteiden stimulaatiovirtahoidolla aikaansaadaan lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Virran voimakkuus voidaan valita siten, että esimerkiksi isoilla lihaksilla aikaansaatava lihassupistus vastaa normaalia punttiharjoitusta.

Kaikilla edellä mainituilla hoitomuodoilla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasvanpoltto ja lihasten harjoittaminen.Ditlaser

Ditlaser


Laserin käyttöalueita mm.

  • arpikudoksen hoito
  • ryppyjen ja juonteiden hoito
  • acnen ja ihon tulehdusten hoito
  • selluliitin hoito
  • bioenergiapisteiden stimulointi